Uit de praktijk en van de praktijk

De Praktijk helpt professionals, managers en bestuurders in de gezondheidszorg hun doelen te bereiken. Samen met onze klant werken we aan blijvende verbetering van zorg. Sámen gezondheidszorg beter maken, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een oplossing die werkt en waarvan iedereen het effect merkt.

Wij, dat zijn bevlogen en ervaren professionals die ieder hun sporen in de gezondheidszorg hebben verdiend. Als bestuurder, medisch specialist, arts of manager komen wij letterlijk 'uit de praktijk'. Uiteenlopende persoonlijkheden met een gemeenschappelijke gedrevenheid en ambitie. Die elkaar aanvullen en die elkaar aanvoelen, zodat onderlinge samenwerking extra mooie resultaten genereert. En met een uitgebreid netwerk van experts en organisaties, waardoor wij u op maat kunnen helpen bij specifieke vraagstukken.

Na onze start in 2004 ontwikkelt De Praktijk zich in 2020 tot een netwerkorganisatie van zelfstandig ondernemers. In deze nieuwe vorm is De Praktijk flexibel en als geen ander in staat in te spelen op de eisen die de dynamiek in de zorg vraagt.

 

 

Wij zorgen dat het gebeurt

Onze achtergrond, ervaring en persoonlijkheden lopen uiteen,
onze kernwaarden zijn gelijk

Lees meer >
Top