Tamara Sluijk (1975) heeft na haar opleiding Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit een aantal jaar als adviseur en manager gewerkt bij communicatie- en PR-bureaus. Sinds eind 2002 werkt zij als projectmanager en adviseur in de gezondheidszorg, waar zij uiteenlopende trajecten heeft uitgevoerd. Van de ontwikkeling en implementatie van nascholing, tot optimalisatie van processen bij zorgkantoren, van fusiebegeleiding tot onderzoek naar disfunctioneren. Sinds 2005 is Tamara werkzaam voor De Praktijk en is
zij betrokken bij met name strategische advisering, herstructurerings- en samenwerkingstrajecten. 

 

Waarom De Praktijk

'Er zijn zoveel goede visies en ideeën bij professionals in de zorg. Maar vaak ontbreekt het aan ervaring of simpelweg tijd om van al die losse ideeën of verschillende visies tot nieuw beleid te komen, laat staat tot stappen voor de uitvoering daarvan. De Praktijk levert de capaciteit en ervaring om dat wel te doen. We ondersteunen bij het vertalen van ideeën naar visie naar strategie. Kijken naar de binnen- en buitenwereld, benoemen de aandachtspunten. Mijn rol? Vooral luisteren, heel goed luisteren naar wat er (niet) wordt gezegd. Doorvragen. Input verzamelen. En alles wat ik hoor en zie - gecombineerd met onze ervaring en expertise - verwerken in een zo concreet mogelijk plan of presentatie waar de organisatie mee vooruit kan. Ik ben goed in het vertalen van alle vergaarde informatie naar een visie, en uiteindelijk advies over strategie en acties. Ik zorg ervoor dat het niet alleen bij plannen blijft. Bewaak de voortgang, signaleer de knelpunten. Ik ben er trots op te zien hoe we met alle kennis en ervaring binnen De Praktijk elkaar aanvullen, en daarmee een bijzondere meerwaarde kunnen geven aan onze klanten'.

 

'Wat stimuleert jou en maakt dat je je gelukkig voelt in je werk?'

Goed advies begint met écht luisteren

Tamara Sluijk

(bedrijfscommunicatie, organisatie, samenwerking, strategie)

+31 6 46 64 72 78

tamarasluijk@vandepraktijk.nl

Tamara Sluijk

Download mijn cv

Onze andere leden

Theo van der Meer

Theo van der Meer (1961) is in zijn loopbaan zowel hoofd van een afdeling anesthesie geweest, als hoofd van de afdeling opname- en ontslag. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in zorglogistieke processen.

Lees meer >

Ellen Wijnands

Ellen Wijnands (1976) is haar loopbaan als bedrijfskundig ingenieur gestart als consultant in strategische logistieke vraagstukken in de industrie. Ze heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in project- en lijnmanagement in Nederlandse ziekenhuizen.

Lees meer >

Anne Jonkman

Anne Jonkman (1953) heeft na zijn opleiding geneeskunde bijna 10 jaar in Afrika gewerkt, eerst als districtsarts en later als eindverantwoordelijke van een academisch ziekenhuis.

Lees meer >

Liesbeth van Erp

Liesbeth van Erp (1953) heeft meer dan 20 jaar ervaring als gynaecoloog in de maatschap Gynaecologie van het Leijenburg Ziekenhuis. In 2003 is zij gestopt met haar klinische werkzaamheden en heeft zij een eenmanszaak voor interim management en advisering

Lees meer >

Pieter van der Burgh

Pieter van der Burgh (1953) heeft zich na zijn studie geneeskunde gespecialiseerd in cardiologie. Als cardioloog heeft hij 22 jaar in het MST te Enschede gewerkt.

Lees meer >

Theo van de Schepop

Theo van de Schepop (1959) heeft, met ruim vijfentwintig jaar ervaring in de zorg, op talloze functies op zowel bestuurlijk niveau als binnen directies gewerkt. Onder andere betrokken bij het sluiten van zorgallianties en begeleiden van verandermanagement

Lees meer >

Mariëtte Glim

Mariëtte Glim (1964) is een bestuurskundige met 29 jaar ervaring als directeur/bestuurder, ondernemer en interimmanager/consultant in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en bij de overheid.

Lees meer >

Tamara Sluijk

Tamara Sluijk (1975) is sinds 2005 werkzaam voor De Praktijk en betrokken bij met name strategische advisering, herstructurerings- en samenwerkingstrajecten.

Lees meer >
Top